Skip to main content

PTW Architects Sydney Office Fitout

A floor plan and design embraced by Senior Management as a physical representation of the PTW workstyle. Utilising mobile workstations, height adjustable desks and unassigned seating. PTW has conceived a design that will allow its diverse workforce the opportunity to work most effectively. Sensitive use of materials and careful detailing allows the office space to be filled with warmth and seamless functionality.

The active core and interactive wall connects the office through writable surfaces and collaborative niches, contributing to shared knowledge and a sense of community. Complementary spaces woven together accommodate the differing needs of PTW’s diverse workforce, while a welcoming lobby frames a stunning view over the Royal Botanic Garden and Sydney’s harbour. The lobby’s flexibility allows for client engagement, informal work, collaboration and acts as a town hall for large presentations and staff assemblies.

1

No of levels

1.2

Thousand (GFA m2)

Boardroom
Kitchen
Library

Location

Aurora Place, Sydney, NSW, Australia

Client

PTW Architects

Awards

2018 International Design Awards - Honourable Mention

2018 Australian Interior Design Awards - Workplace Design Category – Shortlisted

2017 IDA Awards - Interior Design - Honorable Mention

2017 IDEA Awards – Workplace under 1,000sqm – Shortlisted