Skip to main content

PTW 悉尼办公室装修

A floor plan and design embraced by Senior Management as a physical representation of the PTW workstyle. Utilising mobile workstations, height adjustable desks and unassigned seating. PTW has conceived a design that will allow its diverse workforce the opportunity to work most effectively. Sensitive use of materials and careful detailing allows the office space to be filled with warmth and seamless functionality.

The active core and interactive wall connects the office through writable surfaces and collaborative niches, contributing to shared knowledge and a sense of community. Complementary spaces woven together accommodate the differing needs of PTW’s diverse workforce, while a welcoming lobby frames a stunning view over the Royal Botanic Garden and Sydney’s harbour. The lobby’s flexibility allows for client engagement, informal work, collaboration and acts as a town hall for large presentations and staff assemblies.

1

层数

1.2

底层面积(千平方米)

Boardroom
Kitchen
Library

地点

Aurora Place, Sydney, NSW, Australia

客户

PTW Architects

奖项

2018 International Design Awards - Honourable Mention

2018 Australian Interior Design Awards - Workplace Design Category – Shortlisted

2017 IDA Awards - Interior Design - Honorable Mention

2017 IDEA Awards – Workplace under 1,000sqm – Shortlisted